Centar sporta i nogometa
Prilesje 1f, Zagreb, Croatia
Pon-Pet: 08:00 - 16:00

Održavanje terena

Želite li produžiti vijek trajanja vašeg umjetno travnjaka naša je iskrena preporuka da obavezno nakon zimske i ljetne stanke a prije početka intenzivnog korištenja igrališta osvježite vaš teren četkanjem i po potrebi nadosipavanjem gumenog granulata.

Naš tim stručnjaka stoji vam na dispoziciji sa najmodernijim profesionalnim strojevima, koji zahvaljujući rotirajućim četkama vraćaju sjaj te maksimalno pripreme vaše igralište za nadolazeću sezonu.

Nakon duge zime i neočekivanog snijega stiže nam uskoro proljeće. I ako igrališta od umjetne trave ne iziskuju neko značajno održavanje iskrena preporuka sa naše strane bila bi da prije početka intenzivnog korištenja igrališta osvježite vaš teren četkanjem i po potrebi nadosipavanjem gumenog granulata.

Naš stručni tim u posljednih 15. godina postavio je preko 150.000 m² umjetne trave što sportke što korporativne namjene. Strojevi koje koristimo su Sand matic SMG B1503 specijalizirani autmatski stroj sa rotirajučim četkama i dozatorom ispune, Noblat 400 specijalizirani stroj sa pokretnom trakom za uspianje pijeska i gumenog granulata.
Strojevi koje koristimo su Sand matic SMG B1503 specijalizirani autmatski stroj sa rotirajučim četkama i dozatorom ispune, Noblat 400 specijalizirani stroj sa pokretnom trakom za uspianje pijeska i gumenog granulata.
Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas nazovite na tel: +385 1 24 22 044, mob: +385 91 7378 132

Zašto odabrati nas?

Umjetna trava projektirana da nogometašu pruži najveće standarde kvalitete i da se pritom što manje umaraju. Kombinacija pijeska i gumenih granulata u travi igraćima omogućava mekšu i pokretljiviju podlogu koja je idealna za igru, trening, skakanje i najteže padove bez ozljeda.

Veselimo se suradnji s vama i provođenju vaših ideja u stvarnost!