Centar sporta i nogometa
Prilesje 1f, Zagreb, Croatia
Pon-Pet: 08:00 - 16:00

Hibridna igrališta

Ponosni smo na činjenicu da smo sudjelovali u postavljanju prvih hibridnih igrališta u hrvaskoj. Navedena igrališta postavljena su u suradnji sa talijanskim partnerom "Limonta Sport SPA" na novo izgrađenom Sportskom centru Rujevica u Rijeci.

Hibridni travnjaci (kombinacija prirodne i umjetne trave) predstavljaju vrhunac tehnologije i ponude u svijetu profesionalnog nogometa radi minimalne razlike u igranju u odnosu na prirodni travnjak. Kvalitetu proizvoda najbolje potvrđuju najviši certifikati svih vodećih kontrolnih institucija kao što su FIFA, LND, ITF, IRB.

U 15 godina rada postavili smo preko 150.000 m² umjetne trave.

kvaliteta naših projekata je u tome što uz aktivno uključivanje djece u sport omogućavamo sigurne uvjete i okruženje, građene prema provjerenim standardima sportskih centara u svijetu.

Pored redovnih edukativnih programa uključivanja djece u svijet sporta nastojali smo izgraditi sportska igrališta širom Hrvatske, u sklopu turističkih i rekreativnih centara.

Zašto odabrati nas?

Umjetna trava projektirana da nogometašu pruži najveće standarde kvalitete i da se pritom što manje umaraju. Kombinacija pijeska i gumenih granulata u travi igraćima omogućava mekšu i pokretljiviju podlogu koja je idealna za igru, trening, skakanje i najteže padove bez ozljeda.

Veselimo se suradnji s vama i provođenju vaših ideja u stvarnost!