Centar sporta i nogometa
Prilesje 1f, Zagreb, Croatia
Pon-Pet: 08:00 - 16:00

O nama

Osnovna smjernica rada Nogometnog Centra jest omogućiti svakom djetetu ili odrasloj osobi bavljenje sportom u smislu osobnog razvoja i rekreacije. Osim pokretanja edukativnih programa i izgradnje sportske infrastrukture bavimo se i organizacijom nogometnih kampove kako za profesionalne klubove tako i za amaterske nogometne klubove. Pored redovnih edukativnih programa uključivanja djece u svijet sporta nastojali smo izgraditi sportska igrališta širom Hrvatske, u sklopu turističkih i rekreativnih centara.

U tome smo i uspjeli što dokazuju centri u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Hvaru, Karlovcu, te igrališta u Makarskoj, Korčuli, Puli, Umagu, Krku, Braču, Loparu, Vukovaru, Požegi, Sisku, Kutini, Orahovici, itd.

U 15 godina rada postavili smo preko 150.000 m² umjetne trave.

Najveća kvaliteta naših projekata jest što istovremeno uz uključivanje djece u sport omogućujemo sigurne uvjete i okruženje, stvoreno prema provjerenim standardima sportskih centara u svijetu.

Naš taljanski partner “Limonta” jedan je od vodećih svjetskih proizvođač umjetene trave koji uz svoje ime veže certifikate vodećih svjetskih institucija a naše višegodišnje iskustvo rada može samo potvrditi njegovu kvalitetu te isplativost. Osim proizvodnje umjetneih travnjaka bave se i proizvodnjom hybrida (kombinacija prirodne i umjetne trave), što je trenutno vrh ponude u svijetu nogometa.

 

Limonta

Centar sporta i nogometa ovlašteni je distributer Limonta proizvoda u Hrvatskoj. Limonta je jedan od vodećih proizvođača umjetnih travnjaka u svijetu koji između ostalog proizvodi i vlastita vlakna što kod ostalih proizvođača umjetnih travnjaka nije slučaj. Osim navedenog pioniri su u patentiranju noviteta kao što je hibridni travnjak (kombinacija prirodne i umjetne trave) koji postaje veliki hit u svijetu profesionalnog nogometa radi minimalne razlike u igranju u odnosu na prirodni travnjak. Kvalitetu proizvoda najbolje potvrđuju najviši certifikati svih vodećih kontrolnih institucija kao što su FIFA, LND, ITF, IRB.

m Terena napravljeno
+ Sretnih klijenata
m2 Pređenih kilometara
+ Ispijenih kava