Centar sporta i nogometa
Prilesje 1f, Zagreb, Croatia
Pon-Pet: 08:00 - 16:00

Izrada terena

Izgradili smo i razvili centre u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Hvaru, Karlovcu, te igrališta u Makarskoj, Korčuli, Puli, Umagu, Krku, Braču, Loparu, Vukovaru, Požegi, Sisku, Kutini, Orahovici...

U 15 godina rada postavili smo preko 150.000 m² umjetne trave.

kvaliteta naših projekata je u tome što uz aktivno uključivanje djece u sport omogućavamo sigurne uvjete i okruženje, građene prema provjerenim standardima sportskih centara u svijetu.

Naš taljanski partner “Limonta” jedan je od vodećih svjetskih proizvođač umjetene trave koji uz svoje ime veže certifikate vodećih svjetskih institucija a naše višegodišnje iskustvo rada može samo potvrditi njegovu kvalitetu te isplativost. Osim proizvodnje umjetneih travnjaka bave se i proizvodnjom hybrida (kombinacija prirodne i umjetne trave), što je trenutno vrh ponude u svijetu nogometa.

Pored redovnih edukativnih programa uključivanja djece u svijet sporta nastojali smo izgraditi sportska igrališta širom Hrvatske, u sklopu turističkih i rekreativnih centara.

Postavljanje igrališta za mali nogomet (800m²) na več pripremljenu drenažnu ili asfaltnu podlogu traje samo pet sunčanih dana.
Naš stručni tim u posljednih 15. godina postavio je preko 150.000 m² umjetne trave što sportke što korporativne namjene. Strojevi koje koristimo su Sand matic SMG B1503 specijalizirani autmatski stroj sa rotirajučim četkama i dozatorom ispune, Noblat 400 specijalizirani stroj sa pokretnom trakom za uspianje pijeska i gumenog granulata.
Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas nazovite na tel: +385 1 24 22 044. ili mob: +385 91 737 8132

Zašto odabrati nas?

Umjetna trava projektirana da nogometašu pruži najveće standarde kvalitete i da se pritom što manje umaraju. Kombinacija pijeska i gumenih granulata u travi igraćima omogućava mekšu i pokretljiviju podlogu koja je idealna za igru, trening, skakanje i najteže padove bez ozljeda.

Veselimo se suradnji s vama i provođenju vaših ideja u stvarnost!